Imponerende prestasjoner i Meldalshallen

09.02.2014

4. divisjonslaget feide Melhus/Gimse av banen med 41-17, og dermed ser det lyst ut med tanke på opprykk. Tidligere på dagen ble det ettmålstap på både J16 og J14. Begge spilte mot topplagene i avdelinga.

Dagen startet med 16-årskamp mot serieleder Charlottenlund. Meldals-jentene fulgte opp den gode innsatsen fra lørdag, og holdt serielederne helt inn. Charlottenlund fikk direkte frikast etter at tiden var ute, og avgjorde kampen til sin fordel på det frikastet. Et knepent tap er i den store sammenhengen uinteressant. Det viktigste er at jentene viser en enorm fremgang.

Fremgang er også det riktige ordet for 14-årslaget. Søndag møtte de Orkdal/Orkanger, som er helt i toppen av avdelinga. Gjestene åpnet best, men utover i andre omgang var det våre jenter som styrte kampen. Fem-måls ledelsen som Orkdal/Orkanger hadde ble sakte med sikkert hentet inn. Mot slutten byttet lagene på om å lede. Dessverre for Meldal var det Orkdalingene som fikk det avgjørende målet like før slutt. Men jentene fra Meldal leverte en solid kamp, og viser nok en gang en imponerende fremgang.

Dagen ble avsluttet med 4. divisjonskamp. Melhus/Gimse2 var det laget som var nærmest Meldal2 i denne avdelinga, og det var fryktet at dette skulle bli en jevn kamp. Så skjedde ikke. Meldal styrete kampen fra start til slutt. Pauseledelse 17-10, ble til slutt til 41-17. Veldig godt gjennomført av våre jenter.


Sponsorer

Facebook