Horten-tur for 16-åringene i BRING-kvalik

15.06.2012

Meldal må til Horten, der de møter hjemmelaget Falk samt Fyllingen og Vestli i kvalifiseringen til BRING-serien. 16-årslaget som er et samarbeidslag med Orkanger, får det tøft, men det er slett ingen umulig oppgave som venter.

I kvalifiseringen til den nasjonale BRING-serien er det klare regler; de to beste lagene i hver kvalifiseringspulje er klare for BRING-serien.

Falk, som altså er arrangør av vår gruppe, møtte Meldal også i fjorårets kvalifisering. Forskjellen er at de har det samme laget også i år. De stilte nemlig med et reint 15-årslag den gangen. Meldal vant hele 39-17, men vi skal ikke glemme at vi kommer med nesten et helt nytt lag i forhold til i fjor.

- Det er vanskelig å vite hvor disse lagene står. Men at det blir en tøff utfordring, er det ingen tvil om. Ut fra det vi kan se på resultatene er kanskje Fyllingen favoritt, mens Falk kanskje er noe bedre enn Vestli. Vi skal forberede oss godt, og jeg tror spillerne gleder seg til denne utfordringen, sier trener Øystein Claussen, som allerede er godt i gang med treningene for laget som består av både Meldal- og Orkanger-spillere.

Kvalifiseringen spilles 8. og 9. september.

Sponsorer

Facebook