Holdt Volda i en omgang

02.02.2013

Meldal holdt følge med Volda i nøyaktig en omgang. Serielederen var presset i store deler av første omgang, etter at hjemmelaget leverte en kanon omgang. Åpningen av andre omgang ødela sjansen for et overraskende resultat.

Volda har ikke avgitt poeng så langt i årets 2. divisjon. De var også store favoritter i lørdagens oppgjør i Meldalshallen. Kampen åpnet da også med at sunnmøringene tok føringen. Men etter noen minutter fant Meldals-jentene ut at det var mulig å komme på talefot med serielederen. Og sakte men sikkert var det hjemmelaget som tok over føringa i kampen. Dette først og fremst gjennom godt forsvarspill. Volda var tydelig rystet, og de forsøkte etter hvert mange varianter uten at det forandret kampbildet. Paradoksalt nok var det litt rokkering i hjemmelaget som ga Volda sjansen til å gå til pause med ledelse 13-12. Det etter en omgang som nok er det aller beste noe Meldals-lag har prestert på en håndballbane.

Etter hvilen forsøkte Meldal å overliste Volda med å legge ut to frimerker. Det fungerte dessverre ikke helt etter planen, og Volda vant den første ti-minutters perioden av andre omgang 8-1. Meldal la om og kom seg inn i kampen igjen, men klarte aldri å true Volda. Dermed endte det med et hederlig seksmålstap.


KAMPFAKTA

Meldal - Volda 23-29 (12-13)

Utvisninger: Meldal ingen, Volda 3x2 min

Meldal: Beate Skjenald, Tove Fagerli (7), Bente Kielland (2), Anne Ree (3), Marthe Midtlyng (6), Hanne Forbord (1), Regine Rikardsen (1), Ann Siri Stokkli (1), Anja Søyseth (1), Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt

MHK_Volda.JPG

Meldal storspilte i forsvar før pause mot Volda.

Sponsorer

Facebook