Holdt ikke helt inn

19.01.2013

Meldal ledet lenge i 2. divisjonskampen mot Molde, med dessverre glapp det mot slutten slik at Molde vant 29-27. Det blir ikke poeng av det, men det er likevel en trøst at jentene leverte nok en gang årsbeste i en omgang.

Prestasjonene blir bedre og bedre, men det blir fortsatt ikke poeng. Molde trakk det lengste strået, og vant en jevn kamp i Meldalshallen.

Første omgang mot Molde var nok det beste dette Meldals-laget noen gang har prestert. Moldes store stjerne Anniken Obaidli skaper mye trøbbel, men ikke værre enn at man har følelsen av en viss kontroll. Fremover er jentene tålmodig, og kommer derfor til gode sjanser i nesten hvert angrep. Det er således helt fortjent at Meldal går til pause med ledelse 17-14.

Etter hvilen fortsetter det å være jevnt. Men hele tiden er det Meldal som er foran i målprotokollen. Mot slutten skjer det imidlertid noe, som gjør at det blir mer kluss fremover. Bakover slipper Moldes ventres kant til, og scorer gjestenes fire siste mål. Dermed endte det med seier 29-27 i Moldes favør.

Lørdag var det Asgeir Hatlen som ledet laget i Gry Haltviks fravær.

- Jentene legger for dagen stor innsats. Dessverre koker det lit i hodene i sluttfasen av kampen. Alt i alt er dette en god kamp fra vår side, og det er litt bittert at vi ikke blir belønnet med poeng. Men vi skal jobbe videre, og poengene kommer, sier Asgeir, som også fikk med seg den gode stemningen i Meldalshallen.

KAMPFAKTA

Meldal - Molde 27-29 (17-14)

Utvisninger: Meldal 3x2 min, Molde 2x2 min

Meldal: Beate Skjenald, Tone Asbøll, Tove Fagerli (4), Bente Kielland, Anne Ree (4), Marthe Midtlyng (10), Nadja Hestflått (3), Hanne Forbord (4), Anja Søyseth, Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt (2)

Sponsorer

Facebook