Holdt ikke helt inn mot Rygge

25.02.2012

En god førsteomgang, ble erstattet av en svak siste omgang. Dermed ble det tap 21-24 mot Rygge. Kampen ble avgjort i sluttminuttene, da vertene hadde mer krefter enn det våre jenter klarte å hente fram.

Det så lyst etter første omgang mot Rygge. Jentene var solide i forsvar, og med vanlig standard i angrepsspillet kunne Meldal gå til pause med ledelse 14-11.

Etter hvilen var det Rygge som kom best i gang. De scoret omgangens fem første mål, og dermed var kampen snudd. Vertene fra Rygge holdt seg i føringa stort sett gjennom hele omgangen. En gang var våre jenter ett mål foran, men det ble å jage for å ta igjen forspranget. Det lyktes ikke og da Rygge satte inn sitt siste mål sekunder før full tid, endte det med tap 21-24.

Foran denne helga visste vi at det er få bakspillere tilgjengelige. Det ble da også lagets bane mot Rygge. Jentene ble dyktig slitne, og dermed ble mye av ansvaret overlatt til Vera Bekken. Hun scoret ti ganger mot Rygge, men ble litt for alene til å true mot mål i kampens sluttfase.

Nå gjelder det å samle kreftene til søndagens kamp mot Runar. Seier i den kampen vil fortsatt gjøre det fullt mulig å nå sluttspillet.

Mhk_Rygge.JPG

Ingen overdrivelse å si at skuffelsen er tydelig etter tapet.

Sponsorer

Facebook