Heldag i Meldalshallen søndag

10.11.2012

Ikke mindre enn sju kamper skal avvikles i Meldalshallen søndag. Og her er det alt fra 10-årskamper opp til senior. En innholdsrik håndballdag, med blant annet 3. divisjonskampen mellom Orkanger og Elnesvågen.

Meldal og Orkanger har samarbeid denne sesongen. Normalt spiller 3. divisjonslaget sine hjemmekamper i Orklahallen, men siden hallen der er opptatt var det naturlig å flytte kampen mot Elnesvågen til Meldalshallen. Jentene leverte for øvrig en god kamp sist, da det ble knepent tap mot serieleder Skaun. Vi vet det blir en tøff kamp mot Elnesvågen, men jentene tar stadig nye steg så ingen ting er avgjort.

Meldal sitt lag i J10 får det travelt søndag. De skal spille ikke mindre enn tre kamper. Det er tre forskjellige Orkanger-lag som er motstandere. Blir spennende å se disse jentene hjemme i Meldalshallen, hvor de allerede har rukket å imponere.

J14 har to kamper søndag. Her er det henholdsvis Frøya og Frøya2 som er motstandere. Jentene har fått en grei åpning på sesongen, med en seier og ett tap så langt. Vi har tro på nye gode prestasjoner i søndagens kamper.

I 16-årsserien har Meldal to lag denne sesongen. Det ene er et samarbeidslag med Orkanger, men søndag er det laget vi stiller alene som skal i aksjon. Motstander er Byåsen8, og vi tar ikke veldig hardt i når si fastslår at våre jenter er store favoritter foran den kampen. Da gjelder det bare å innfri jenter!

Vi tar også med at J12 skal til Melhushallen for å møte Leik søndag ettermiddag.

Kampene i Meldalshallen søndag:

10:00  J10  Meldal - Orkanger3

10.45  J14  Meldal - Frøya2

12:15  K03  Orkanger - Elnesvågen

13:45  J14  Meldal - Frøya

14:45  J10  Meldal - Orkanger2

15:30  J16  Meldal - Byåsen8

16:30  J10  Meldal - Orkanger

Sponsorer

Facebook