Hederlig innsats

23.08.2021

Det ble to tap, men 16-åringene gjorde seg på ingen måte bort i helgas kvalifisering til Toppserien for J16. 

Som ventet var Hødd fra Ulsteinvik det beste laget i Meldal sin kvalifiseringsgruppe. De vant da også begge sine kamper i Meldalshallen lørdag. Men for våre jenter startet det rimelig bra, da dagen ble innledet med kamp mot Charlottenlund. Det ble en jevn første omgang, men gjestene fra Trondheim dro noe i fra utover den siste omgangen. Det endte med tap 21-28, men Meldals-jentene ga til kjenne at ferdighetene slett ikke er dårligere enn det Charlottenlund hadde å by på.

Sunnmøringene var i en egen klasse. Først på dagen utklasset de Charlottenlund med 28-12, for de senere på ettermiddagen vant komfortabelt 28-18 mot Meldal. Også i denne kampen visste Meldals-jentene at det ikke er mye som skal til før de kommer opp på nivået til de aller beste.

Alt i alt en god sesong-start i Meldalshallen. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Disse spilte for Meldal: Kjersti Renate Holstad, Silje Rindalsholt Ross, Tonje Duås Løseth, Maren Hansen Tallerås, Stine Lise Kristiansen, Frøya Ramstad, Ane Orene Damli, Agnes Ramstad, Ingrid Bjørnerud Børset, Arnhild Ustad Hove, Nora Mathilde Løkken.

Sponsorer

Facebook