Håpet lever men må vinne på onsdag

09.03.2009

Tro det eller ei; fakta er at Meldal fortsatt har muligheter for å overleve i 2. divisjon. Men da kan det ikke bli tap i onsdagens kamp mot serieleder Stjørdal. Dessuten må det bli seire i de tre gjenstående kampene.

Meldal ligger sist på tabellen. Men fortsatt gjenstår det fire kamper, og det er fortsatt muligheter for å få to lag bak seg og dermed sikre seg retten til kvalifisering. Skal så skje er det følgende forutsetninger som må klaffe:

- Meldal må vinne sine fire gjenstående kamper

- Aksla må ikke få mer enn ett poeng på sine tre kamper

- Strinda må ikke vinne mer enn en av sine tre kamper

At Aksla og Strinda skal få mange flere poeng er ikke veldig sannsynlig. Men de to lagene møtes i Trondheim, og da er det avgjørende at Strinda ikke taper den kampen.

Men den største jobben må Meldal gjøre selv. Det må bli seire i de fire gjenstående kampene. Og først er det altså bortekamp mot Stjørdal. Et lag Meldal slo like før seriestart, og som man ledet mot helt til det gjenstod kun seks minutter da lagene møttes i Meldalshallen tidligere i sesongen. Samtidig er Stjørdal allerede klare som avdelingsvinnere, og kanskje kan de ta litt lett på denne kampen?!?

Meldals-jentene har også de to siste ukene gjennomført gode treninger. Slik var det også mandag kveld. Tirsdag er det siste finpuss før man reiser til Stjørdal for å kjempe seg til to poeng på onsdag.

Og husk; så lenge det er liv er det håp!


Sponsorer

Facebook