Håndballgalla i Orklahallen fredag

17.10.2012

Først spiller Orkanger 3. divisjonskamp, og deretter er det Meldal i 2. divisjon sin tur. Begge kampene i Orklahallen på fredag. En skikkelig håndballgalla med andre ord, der man virkelig får se hvilken bredde samarbeidet mellom Orkanger og Meldal har skapt. 

En av hovedhensiktene med samarbeidet mellom Meldal og Orkanger, er at det skal bidra til at flere spiller håndball lengre. Det er ingen tvil om at det er flere aktive spillere denne sesongen enn det var samlet for de to klubbene forrige sesong. Likeså er det også mye som tyder på at nivået er høyere, på begge lagene.

Dette kan altså beskues til fulle i Orklahallen fredag. Orkanger har hjemmekamp i 3. divisjon, mens Meldal har hjemmekamp i 2. divisjon. Motstandere er henholdsvis Heimdal2 og NTNUI.

I 3. divisjon har Orkanger tatt 3 poeng på de fire første kampene. Seieren over Melhus/Gimse visst med all tydelighet at jentene er i stand til å slå alle lagene i denne divisjonen. Heimdal2 står med to tap i de to kampene de har spilt. Her er hjemmelaget favoritt, og vi tror bestemt jentene vil vise seg fra sin beste side foran hjemmepublikummet.

For aller første gang skal Meldal benytte Orklahallen som hjemmearena. Motstander er NTNUI, et lag som kun har kapret ett poeng på sine fem første kamper. Det betyr at også her er hjemmelaget favoritt. En liten utfordring for Meldal er at Marthe Midtlyng pådro seg brud i hånden i forrige kamp, og er ute av spill i noen uker. Dermed må trener Gry Haltvik sette sammen en ny bakspillerrekke. Det er da det er godt ¨å ha en stor og bred spillerstall  ta av. Jentene har fått teften av poeng etter de siste kampene, og vil nok gi NTNUI noe å tenke på når kampen starter fredag.

Så er håpet at håndballpublikummet både i Meldal og Orkdal tar turen til Orklahallen fredag. For ordens skyld minner vi om at Sesongkortet for Meldalshallen også gjelder i Orklahallen fredag.


Sponsorer

Facebook