Håndballen ruller videre i Meldal

29.01.2014

Håndballsesongen er inne i sin mest hektiske periode. Meldal sine lag spiller flere kamper hver uke, og allerede lørdag er det nye kamper i Meldalshallen.

Vi er inne i en hektisk og på mange måter spennende del av sesongen. Våre aldersbestemte lag viser stadig fremgang, og mest gledelig er det å registrere at det er godt oppmøte på alle treninger. For klubben er det da også tilfredsstillende at de den pågående runden med foreldremøter så langt har gitt gode tilbakemeldinger.

Resultatmessig så er det kun på seniorsiden vi er veldig opptatt av dette. Målsettingen for 2. divisjonslaget er å holde seg i divisjonen, og det som har vært levert av prestasjoner de siste ukene gir da også godt håp om det. Neste kamp for dette laget er ikke før 13. februar.

Mot opprykk

Det har også vært en uttalt målsetting å rykke opp med 2.laget. Våre yngste senior-spillere bør ha 3. divisjon som arena neste sesong. Alt tyder så langt på at det målet er innen rekkevidde. I hvert fall er det slik at det er opp til jentene selv. Med seier i de gjenstående kampene, er det laget sikret opprykk. Forutsatt at vi holder plassen i 2. divisjon!

Fire kamper lørdag

Lørdag er det nye kamper i Meldalshallen. Fire kamper skal gjennomføres. Det starter og slutter med J12, og i mellom er det først en 4. divisjonskamp, og deretter er det 14-åringene sin tur. Første kamp er kl 14:30, så her kan man på forhånd gjøre unna handling og andre nødvendige gjøremål før man tar turen til Meldalshallen. Søndag er det så 12-åringene som skal ut på tur, da de den dagen besøker Hitra og Frøya.i Meldalshallen. Fire kamper skal gjennomføres. Det starter og slutter med J12, og i mellom er det først en 4. divisjonskamp, og deretter er det 14-åringene sin tur.

Sponsorer

Facebook