Håndball i hele helga i Meldalshallen

07.02.2013

Lørdag og søndag skal det spilles hele ni kamper i Meldalshallen, fire på lørdag og fem på søndag. Så selv om det meldes kaldt vær, er det ingen grunn til å fortvile. I hallen er det godt og varmt, og aldri langt unna en god kaffekopp!

I tillegg til de ni kampene i Meldalshallen, skal de to 16-årslagene spille til sammen fem kamper på bortebane.

Vi starter med fredag. Da spiller samarbeidslaget med Orkanger to kamper i 16-årsserien. Dette er i 1. divisjon J16, og det blir to tøffe kamper mot henholdsvis Charlottenlund2 og Klæbu. Begge kampene spilles i Klæbuhallen.

Lørdag er det fire kamper i Meldalshallen. Vi starter imidlertid med 16-åringene som også lørdag spiller på bortebane. Da mot Stjørdal i Stjørdalshallen. Så til det som skjer i Meldalshallen.

Dagen starter med at J12 spiller mot Frøya3. Våre jenter har tapt kun en kamp så langt denne sesongen, og det er vel ingen grunn til å legge skjul på at det er Meldal som er favoritter foran lørdagens hjemmekamp.

Deretter er det 16-årskamp. Det er Meldal2 som møter naboene fra Rindals/Troll. Samme laget spiller ny kamp senere på dagen, da mot Frøya.

I mellom de to 16-årskampene er det så en kamp i J14. Jentene som imponerte stort sist helg med seier over Orkdal, møter denne gang Rindals/Troll. En tøff motstander, men vi vet at meldals-jentene vil bite godt fra seg.

Fem kamper søndag

Søndagen åpner med at J12 møter Buvik2. Dette er det eneste laget som har beseiret våre jenter denne sesongen, men her kommer altså muligheten til revansje. Senere på dagen spiller 12-åringene mot Kyrksæterøra.

Ogå J10 spiller 2 kamper søndag. Motstandere er henholdsvis Frøya2 og Frøya.

Den siste kampen i Meldalshallen søndag er en kamp med våre 11-åringer. Det er også en gjeng som har imponert stort de siste ukene. Søndag møter de en god motstander, når Klæbu kommer på besøk.

Vi tar også med at Meldal2 spiller to kamper i Trondheim på søndag. Først møter de Byåsen8 før de senere samme dag spiller mot Sverresborg3.

Det går altså mot ei svært så innholdsrik helg for håndballfamilien i Meldal. Så saken er klar; ta turen til Meldalshallen lørdag eller søndag, eller begge dagene!

Sponsorer

Facebook