Guttehåndballen på tur frem i Meldal?

12.11.2008

Meldal Håndballklubb har fra tid til annen hatt guttelag. Men nå ser det ut til at guttene er på full fart inn i klubben. Allerede denne vinteren kan det bli to treningsgrupper for guttene.

ball_95_3.jpgTar du turen til Meldalshallen på mandag ettermiddag, vil du finne en stor gruppe med gutter som er på håndballtrening. Under ledelse av Jens Hove er det nå 14-15 sju- og åtteåringer som trener håndball. Og nå ser det i tillegg ut til at det kan bli et eget 10-årslag med gutter. I løpet av denne uka skal det gjøres et forsøk på å rydde plass til trening for disse guttene, som inntil nå har trent sammen med jentene.

- For klubben er det svært gledelig at det ser ut til at vi nå kanskje får et guttemiljø. Vi tror at den riktige veien å gå er å starte med de aller yngste. Da er det bare å fylle på med nye kull etter hvert, sier leder i Meldal HK Jon Ivar Syrstadeng.

Selvsagt er det en utfordring som følger med fremveksten av guttehåndballen:

- Per i dag er det ikke ledig treningstid i Meldalshallen. Allerede nå har vi to økter i uka i Orklahallen for seniorlaget. Hvordan vi skal løse dette vet vi ikke helt. Samtidig er det også en utfordring for klubben at med flere treningsgrupper må vi ha enda flere kompetente trenere. Men dette er utfordringer vi tar på strak arm, for vi har lenge ønsket å få sving på guttehåndballen i Meldal, sier Jon Ivar.

Sponsorer

Facebook