Grei generalprøve for 16-åringene

08.10.2012

Byåsen vant til slutt 23-20 i 1. divisjon J16 over Meldal mandag. Men for jentene fra Meldal og Orkanger som til helga skal ut i kvalifisering for BRING-serien, ble det en grei generalprøve.

I den regionale 1. divisjon spiller de aller beste lagene fra hele Midt-Norge. Det er med andre ord tøffe kamper hele veien. Samtidig er dette kamper som gir godt sportslig utbytte. Av den grunn passet det godt med kamp mandag, i og med at Meldal spiller kvalifisering for BRING-serien nå til helga.

I kampen mot Byåsen, som ble spilt  Nidarøhallen, var det vertene som åpnet best. Men de fikk alri noe stort forsprang. Faktisk var avstanden bare ett mål ved pause. Utover i den siste omgangen styrte Byåsen hele veien, men våre jenter ble aldri hektet av. Faktisk måtte Byåsen toppe opp laget mot slutten for å dra seieren i land.

For jentene som til helga spiller mot Stjørdal, Kongsvinger og Lillestrøm, ble mandagens kamp en svært god gjennomkjøring.

- Vi gjør et godt resultat. Det hjelper veldig at vi har banens beste spiller i vår keeper Hilde Søyseth, men også utespillerne jobber godt gjennom begge omgangene. Vi sliter litt med relasjonen til strekspillerne, men det håper og tror jeg vil bedre seg til helga. Målet er i hvert fall å bli blant de to beste, slik at vi blir klar for den landsomfattende BRING-serien, sier trener Øystein Claussen.

Kl__bu_1.jpg

Dette er laget som til helga skal ut i BRING-kvalik.

Sponsorer

Facebook