Gode prestasjoner på bortebane

10.03.2008

De aldersbestemte lagene våre hadde hele åtte kamper på bortebane denne helgen. Det endte med 5 seire og 3 tap.

Jenter 96 hadde fire kamper fordelt på to lag. Lørdag var Meldal 3 i Horghallen der de slo Lundamo/Hovin 11-7 og tapte 11-8 mot Flå/Trønder-Lyn. Jentene kom dermed på en delt 2. plass i 12-års serien.


I Orklahallen søndag møtte Meldal 2 Svorkmo og Lensvik. Den første kampen mot Svorkmo vant jentene lett etter litt startproblemer. Ved pause ledet de med bare ett mål, men til slutt ble det 20-9. Kampen mot Lensvik startet svakt og hjemmelaget ledet 4-0 før Meldal scoret. Jentene kjempet seg inn i kampen og tapte bare 12-10 til slutt.

Jenter 13 spilte også to kamper i Orklahallen søndag. Jentene hadde ingen problemer med å slå Lensvik 17-8. I kampen mot Orkdal var jentene ute etter revansje fra hjemmekampen. De spilte kjempegodt i forsvar hele kampen, men hadde litt problemer med å få ballen bak Orkdals keeper. Etter en spennende avslutning vant Meldal 12-11 og fikk en fin avslutning på årets serie.

Jenter 93 avsluttet årets sesong med å slå Klæbu i 15-årsserien 25-15. Sesongen har vært en stor opptur med 3.plass i Fylkesserien og deltakelse i Peter Wessel. De er kvalifiserte til årets sluttspill, men har avstått på grunn av konfirmasjonsleir.

Til slutt på søndag spilte jenter 92 mot Flatås i Byåsenhallen. Etter lørdagens overlegne seier mot Melhus/Gimse hadde vi god tro på en bra kamp av jenter15-1. Jentene startet svakt, men kom etter vært inn i kampen. Flatås lå hele tiden noen mål foran og vant til slutt 22-19. I perioder spilte Meldal godt, men Flatås var hakket sterkere fysisk. Alt i alt var det en godkjent kamp av jentene.

Presentasjon av lagene  Presentasjon av lagene:   J12-2   |   J12-3   |   J13   |   J15-1   |   J15-2

Sponsorer

Facebook