Gode prestasjoner over hele linja

28.02.2009

Med fire seire av fire mulige, ble det en stor dag for hjemmelaget i Meldalshallen lørdag. Og våre lag leverte gode prestasjoner, mot tildels god motstand.

ball_95_3.jpgDagen startet med det som mange trodde skulle bli en spennende kamp. I J14 møtte Meldal Lundamo/Flå/Tr.lyn/Hovin, som før kampen lå som nummer to på tabellen, og som nok hadde et håp om å ta skalpen på våre jenter. Samtidig visste Meldals-jentene at de med seier ville være klar for Region-sluttspillet i april. Som mange lesere allerede har skjønt, det ble aldri særlig spennende. Etter åtte minutter spill ledet nemlig hjemmelaget 7-1. Og særlig mye nærmere kom aldri gjestene. Ved kampens slutt stod det 23-11 på tavla. Dermed er Meldal J14 fortsatt ubeseiret, og vil med stor sannsynlighet forbli det i serien denne sesongen. Så blir det spennende å se hva dette laget klarer å prestere når det kommer til sluttspill, der de beste lagene i denne klassen fra hele regionen møtes. Og siste helga i april er det Baldus Cup, så jentene skal nok få brynt seg før sesongen er over.

J12-1 (jenter født 1996) spilte to kamper lørdag. Motstander var første og andrelaget til Lundamo/Hovin. Felles for begge kampene var at jentene leverte bare en middels første omgang. Etter hvilen dominerte de imidlertid fullstendig i begge kampene, og det ble to komfortable seire, med 20-11 og 20-6. Laget visste at de har fortsatt fremgangen, og at de nok er modne for større oppgaver etter hvert. Så får vi se hvordan dette laget gjør det når vi kommer til Baldus Cup.

J13-1 spilte lørdag mot Utleira. Og Trondheims-laget var store favoritter i denne kampen. De er regnet som et av de aller beste lagene i regionen. Men det affiserte ikke våre jenter i det hele tatt. Meldal gikk ubeskjedent til verket, og tok kommandoen fra start av. Solid forsvarsarbeid kombinert med besluttsomhet i angrep, ga Meldal seier 18-14. En helt fortjent seier mot et lag Meldal tapte mot i november. Ingen tvil om at våre jenter har hatt stor fremgang.

Sponsorer

Facebook