Gode prestasjoner men ymse resultater

11.09.2016

I TrønderEnergi cupen har Meldals-lagene på ingen måte gjort seg bort. Resultatmessig er det J12 som har levert best, men det er viktigere at alle lagene har levert gode prestasjoner.

For å ta J12 først. De vant 2 av sine tre innledende kamper, og kom dermed til A-sluttspill. Der ble det ettmålstap mot Charlottenlund i kvartfinalen, men jentene har til fulle bevist at de henger med sine motstandere. Vi vet fra før at Meldal her har en gylden årgang, og fortsetter jentene med stor aktivitet kan dette bli svært så bra etter hvert.

J14 fikk det litt tøft. De møtte to svært gode lag, og gikk derfor på solide tap. Men de fikk med seg en seier i de innledende kampene. I sin første kamp i B-sluttspillet ble det også for J14 ettmålstap, mot Rapp. Jentene trenger litt mer trening, så kommer disse også til å heve seg. Potensialet er der i rikt monn.

Mest overaskende er nok prestasjonene til J16. De møtte tre gode lag i gruppespillet. Selv om det ble tre tap, hang de godt med i alle kampene. I perioder leverte de meget god håndball. Litt mer samspill som blir dette spennende. I sin sluttspillkamp ble det tap 12-17 mot Utleira.

Sponsorer

Facebook