Gode prestasjoner i Meldalshallen

19.03.2012

Søndag ble det levert gode prestasjoner av mange Meldals-lag i Meldalshallen. Dette gjelder J10, J12 og ikke minst G12. Mye folk satte en perfekt ramme rundt det hele, slik at det ble en minnerik dag i hallen.

Vi skal ikke gå i detalj kamp for kamp, men fastslår at det ble mye håndballmoro i Meldalshallen søndag.

Våre yngste lag visste at det gror veldig godt i klubben. Vi har skrevet det før, og gjentar det gjerne; det kommer mange gode håndballspillere blant de som utgjør våre yngste lag, og som spiller i J10. Resultatene i kampene er ikke det viktigste, men alle kan observere at jentene gjør stadige framskritt. Det blir kjempespennende å følge denne gjengen videre.

Vårt lag i J12 har også visst stor framgang gjennom sesongen. Søndag var Orkanger motstander. Da lagene møttes før jul var det orkdalingene som vant med seks mål. Nå ble dette snudd, og våre jenter vant til slutt med fire. Dette viser at jentene har jobbet godt gjennom vinteren, og at de har fått riktig og kyndig veiledning av sine trenere. Vi gleder oss til fortsettelsen.

I Meldal Håndballklubb er det bare ett guttelag som stiller i seriespill. Men til gjengjeld er de kanskje det laget som har imponert mest gjennom sesongen. Søndag tapte de mot førstelaget til Orkanger, mens andrelaget til samme klubb ble slått klart. Av sesongens 14 seriekamper har 11 endt med seier. Det er rett og slett imponerende av guttene som er rimelig ferske i håndballsporten. De har visst merkbar framgang de siste ukene, og det blir spennende å se hva de er i stand til å skape av resultater når Meldal stiller med guttelag i G12 under årets Baldus Cup på Lillehammer.

Erling_Hove.JPG

Erling Hove og de andre guttene på G12 imponerer stadig!

Sponsorer

Facebook