Gode, og litt eldre årganger

12.11.2021

Gjengen på bildet har det til felles at de er født på 80-tallet og at de har gitt meldalinger utallige håndballopplevelser i Meldalshallen. Nå er de i gang igjen!

Anne Ree, Karen Gunnesmo, Berit Kvam, Berit Drugli Bye, Anne Kvam, Tove Fagerli og Helga Stene er alle kjente ansikter i håndballmiljøet i hele Trøndelag. Så bemerket gjorde de seg fra allerede tidlig på 2000-tallet. Det er ikke sikkert de kommer helt opp på det nivået de var på sitt aller beste. Da de for noen år siden skapte store opplevelser i Meldalshallen, med noen av de største idrettsprestasjoner noensinne levert i Meldal. Uansett er det hyggelig å registrere at de fortsatt trives med håndball, og at de nå utgjør stammen i klubbens seniorlag.

Den største verdien er imidlertid at de nå er i treningsgruppe sammen med klubbens kommende stjerner. Gjennom det overfører de treningskultur, erfaringer fra kamprelaterte situasjoner og andre elementer som er viktig om man ønsker å bli en god håndballspiller.

Søndag spiller Meldal ny kamp i 4. divisjon. Denne gang borte mot Frøya. Det kommer også kamper i Meldalshallen, og da kan denne gode, men litt eldre årgangen oppleves live.

Sponsorer

Facebook