God start på aktiv helg for Meldal HK

07.11.2008

Meldals 15-årslag vant fredag kveld 20-17 mot Sverresborg, i det som var den første av i alt 12 kamper denne helga med Meldals-lag involvert. Søndag er det i alt seks kamper i Meldalshallen.

ball_95_3.jpgKlubbens J15-lag har befestet posisjonen som et av regionenes aller beste i sin årsklasse. Det var derfor ventet at det skulle bli seier mot Sverresborg.

- Vi er glade for seieren, men vi gjorde ikke vår aller beste kamp. Vi tok ledelsen i kampen først mot slutten. Men god innsats ble kronet med seier, forteller trener Øystein Claussen, som i denne kampen benyttet tre 14-årsspillere.

Lørdag er det nok en dag med mange kamper. Jenter 1996 skal spille to 12-årskamper i Horghallen, begge mot Lundamo/Hovin. 16-åringene skal til Trondheim, hvor de skal måle krefter med Flatås. Og som tidligere omtalt spiller andredivisjonslaget i Ålesund både lørdag og søndag, mot henholdsvis Aksla og Spjelkavik.

Søndag er det mye håndball i Meldalshallen. I alt seks kamper skal gjennomføres. Vårt yngste lag i serie J10, spiller mot Melhus/Gimse og mot Buvik. Men først ute på søndag er Jenter 1996 som spiller mot Rindals/Troll. Det samme mannskapet spiller senere på dagen 13-årskamp mot Heimdal 2.

Jenter 1997 spiller to kamper søndag. Først mot Hitra og noe senere mot Sandstad. Mye håndball fra klokken 12 på søndag i Meldalshallen.

Sponsorer

Facebook