God start for 11-åringene

29.09.2012

Jentene vi har på 11-årslaget har fått en kjempeåpning på årets sesong. Lørdag ble det en seier og riktignok et tap, men det forhindrer ikke at jentene imponerer de som ser på kampene deres.

Lørdag spilte J11 i Meldalshallen. Først mot Lensvik, og her imponerte jentene stort. Det som virkelig gleder er at det er mange av spillerne som melder seg på scoringslista. Kampen vant de slutt 18-6.

Senre lørdag spilte de mot Orkdal. Her holdt det ikke helt inn. Meldals-jentene ledet hele kampen, men mot slutten kom gjestene sterkt og vant til slutt 13-12. Dermed har J11 to seire på sine tre første kamper. Jentene impoerer med gode prestasjoner, der vi ser at de har gode ferdigheter. Etter hvert kommer samspillet, men det viktigste er at de jobber videre med ferdighetene. Vi kan ha et nytt storlag på gang i Meldal HK.

Lørdag spilte også J14 sesongens første kamp. Her ble jentene et nummer eller to for små for Skaun, som har et lag bestående av bare 14-åringer. Meldal har bare 2 spillere i den aldersgruppa. Resten av laget består av yngre spillere, og det er helt naturlig at det vil merkes på resulatatene. Skaun vant kampen 22-8.

Sponsorer

Facebook