God prestasjon, men klart tap mot studentene

24.11.2021

Meldal gjorde en god kamp borte mot NTNUI2, men kunne ikke hindre at student-laget vant med solide 31-18. NTNUI2 er det klart beste laget i 4. divisjon, og holder godt nivå. -Vi hang godt med, men de siste ti minuttene ble tunge. Da dro de ifra, men vi er uansett godt fornøyd, sier Meldals-trener Lisbeth Skjevdal.

Sykdom medførte flere forfall i forkant av kampen, men de jentene som stilte i Meldals-drakt gjorde en heroisk innsats. Spesielt i de første 15 minuttene i andre omgang klarte jentene å true hjemmelaget. Da var avstanden nede i tre mål. - Vi leverte en god kamp mot et godt lag. I perioder står vi bra i forsvar og Guro har mange gode redninger. Vi trøblet en del i angrep mot et solid forsvar, men i perioder klarte vi å true de og skape gode sjanser. Jeg er imponert over jentene, og dette ble en fin trening for våre unge spillere. Så viser våre rutinerte at de holder nødvendig nivå, selv mot et lag av denne kvaliteten. Konklusjonen er at vi tar stadig nye steg, fastslår Lisbeth, som gleder seg til fortsettelsen.

KAMPFAKTA

NTNUI2 - Meldal 31-18 (14-8)

Meldal: Guro Søyseth, Linda A. Stenvik, Anne Ree (4), Edel Bruholt (2), Maren Hansen Tallerås, Berit Drugli (6), Marthe Hansen Tallerås, Kristin Mogseth (1), Silje Løseth (3), Emilie Hansen, Maren Granheim (1), Trine Bysting (1)

Sponsorer

Facebook