God innsats kunne ikke forhindre tap

26.01.2013

16-åringene tapte 18-25 mot Levanger i sin andre kamp lørdag. Men jentene skal ha honnør for god innsats gjennom hele kampen. Kampen ble avgjort i sluttfasen av den første omgangen.

Hjemmelaget Levanger var store favoritter foran denne kampen. Men våre jenter gikk respektløs til kampen. De holdt følge i kampens tjue første minutter. Først og fremst takket være godt forsvarsspill, men en god keeper bakerst. Dessverre ble det i omgangens fem siste minutter fire tekniske feil i angrep som ga Levanger like mange raske scoringer. Dermed stod det 13-7 til pause.

Etter hvilen fortsatte jentene med stor innsats, og det ga resultater. Omgangen endte uavgjort, slik at det til slutt stod 25-18 på tavla.

- Jentene har overrasket stort i de to kampene i dag. Vi har tross alt spilt uten tre av de som utgjør midtforsvaret vårt. Men det viser seg at de som er med tar ansvar. Mest positivt er det at alle spillerne legger ned en voldsom innsats. At vi taper begge kampene har mindre betydning. Her får spillerne verdifull matching, og de viser at de stadig tar steg. Dette var artig, sier trener Øystein Claussen.

Sponsorer

Facebook