God forsvarskamp hindret ikke tap

13.10.2013

Godt forsvarsspill og god keeper var ikke nok til å hindre tap 20-22 mot Ålesund søndag. Denne gang var det fremover på banen det ble for mange feil. Dermed er Meldal fortsatt uten poeng i årets 2. divisjon.

På forhånd  var det ventet at det ville bli en jevn kamp mot Ålesund, og slik ble det. Ved pause stod det 12-12, og det endte altså med knepent tap 20-22.

De to kampene denne helga har vist at Meldal er i ferd med å få orden på forsvarsspillet. Det gjør det også lettere for keeperne å lykkes. I søndagens kamp ble Ålesund i perioder veldig stresset av det aggressive forsvarsspillet jentene vartet opp med. Riktignok var det noen feil mot Ålesund, men 22 baklengs burde holde til å ta to poeng.

Dessverre er ikke rytmen i angrepsspillet tilstrekkelig enda. Det blir gjort en del taktiske feilvalg, som ender med balltap. I tillegg ble det en god del bom på klare scoringssjanser. Imidlertid er ikke dette verre at med fortsatt fokus på trening er det mulig å rette på dette.

Første omgang ble jevn helt inn. Lagene vekslet på med å lede gjennom omgangen. Det var Meldal som klarte å rive til seg en tomåls ledelse like før pause, men dette klarte dessverre gjestene å hente inn før lagene gikk i garderoben. I andre omgang var det gjestene som umiddelbart fikk en luke. På det meste ledet de med fem mål. Meldals-jentene ga aldri opp, og hentet inn det aller meste, men ikke nok.

Dermed står Meldal uten poeng etter de fire første kampene. Det i en 2. divisjon som kommer til å bli jevn. Jentene har på ingen måte mistet motet, og med fokus på de kommende treningene kommer poengene.

KAMPFAKTA

Meldal - Ålesund 20-22 (12-12)

Utvisninger: Meldal 1x2 min, Ålesund 1x 2 min

Meldal: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Bente Kielland (1), Tove Fagerli (4), Anne Ree (2), Lene Høve Storholt (2), Hanne Forbord (3), Monica Gjersvold, Nadja Hestflått (3), Regine Rikardsen (1), Anne Kvam (3), Karen Gunnesmo (1), Gunhild Løkken, Helene Høve Storholt.

Sponsorer

Facebook