God dag for Meldalshåndballen

01.02.2014

Lørdag ble en god dag for Meldalshåndballen hjemme i Meldalshallen. 4. divisjonslaget tok to viktige poeng, men aller gledeligst var det å registrere den fremgangen som 12-årslaget og 14-årslaget ga til kjenne.

Som skrevet mange ganger er målet å sikre vårt 4. divisjonslag opprykk til 3. divisjon. Da kan laget ikke tillate seg noen feil i de siste kampene. Lørdag var NTNUI4 motstander. Det ene av to lag som har slått våre jenter denne sesongen. Heldigvis ble det tidlig i kampen klart at her var det jenter som ikke hadde tenkt å gi fra seg noe som helst. Etter hvert ble forsvarsspillet solid og jentene tok seg tid til å spille seg til gode sjanser i angrep. Ved pause var ledelsen solide 17-10.

Etter hvilen bølget nok kampen noe mer fram og tilbake, der spesielt forsvarsspillet tidvis ikke var av beste kaliber. Fremover scoret jentene jevnlig, og seieren var aldri truet. Det endte 33-24.

Begge våre 12-årslag spilte mot Kyrksæterøra lørdag. Gjestene hadde tapt bare en kamp før de kom til Meldalshallen lørdag. Meldals-jentene brydde seg lite om dette, og tok initiativet i kampen. Riktignok var det helt jevnt i den første omgangen, men etter hvilen var det hjemmelaget som tok initiativet i kampen. Ved kampslutt stod det 13-10 i Meldals favør.

Meldal2 i J12, spilte lørdagens siste kamp og også dette laget holdt Kyrksæterøra lenge. Det røynet på kreftene på slutten, og gjestene vant fortjent 13-11. Men viktigst denne lørdagen er det å se at våre 12-åringer er i ferd med å bli svært gode håndballspillere. De har tilegnet seg basisferdigheter få motstandere kam matche. Det blir svært spennende å følge disse jentene videre.

Meldals 14-årslag har gjennom denne sesongen visst stor fremgang. Dette inntrykket ble ytterligere forsterket lørdag. Riktignok er ikke Kyrksæterøra blant de beste lagene, men det er rett og slett artig å registrere den store fremgangen jentene har hatt gjennom sesongen. Lørdag spilte de i perioder svært god håndball, og vant til slutt hele 28-16. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Sponsorer

Facebook