Gleder seg til første hjemmekamp

10.10.2012

Trener Gry Haltvik og spillerne gleder seg til tordagens hjemmekamp mot Byåsen2. Endelig skal jentene få spille 2. divisjons-håndball hjemme i Meldalshallen. Det blir en tøff kamp, men målet er likevel seier!

Tre bortekamper i innledninga av sesongen er unnagjort. Dermed har jentene fått føle på nivået. I motsetning til siste gang Meldal var i 2. divisjon, har laget denne gang holdt følge med motstanderne i alle de tre kampene. Meldal har da også allerede hentet sine første poeng, etter seieren mot Utleira2.

Det blir en tøff kamp mot Byåsen2. Her kommer det spillere som har spilt eliteseriehåndball allered denne sesongen.

- Vi vet dette blir tøft, men jentene er svært innstilte på å vise hjemmepublikum at i Meldalshallen er det hjemmelaget som styrer det som skjer. Jeg har i hele høst hevdet at vi trenger litt tid for å tilegne oss nivået, men jeg er positivt overrasket etter de tre første kampene. Med maksimal uttelling kunne vi faktisk ha stått med re strake seire i innledninga. Foreløpig mangler vi den nødvendige rutinen for å kunne hale i land seire i jevne kamper. Den egenskapen kommer, kanskje allerede på torsdag, sier Gry Haltvik, som i likhet med jentene gleder seg til sesongens første hjemmekamp.

Kampstart torsdag er kl 19:30.

Gry_og_Tove.jpg

Trener Gry Haltvik og Tove Fagerli gleder til hjemmekampen.

Sponsorer

Facebook