Går for seier og to poeng

24.10.2013

I kveldens 2. divisjonskamp mot Utleira2 er det seier som gjelder for Meldals-jentene, Det blir nok en vanskelig kamp, men jentene vet at de vil få betalt for innsatsen som er lagt ned i kamper og trening i høst.

Utleira skal få det tøft i Meldalshallen i kveld. Det har våre jenter bestemt seg for. At laget står uten poeng etter de fire første kampene gir faktisk ingen grunn til bekymring. I tre av kampene har spillerne levert gode prestasjoner, og med litt "stang inn" kunne laget ha stått med fire poeng så langt. Derfor har jentene jobbet godt på trening i hele høst, og det vil derfor ikke være noen stor overraskelse om de første poengene kommer allerede i kveldens kamp.

Meldal har aldri hatt så mange aktuelle spillere i sin seniortropp. Det er hardt kamp om å bli tatt ut til kamp. Alle spillerne er skadefrie, og tilgjengelige til kampen mot Utleira torsdag kveld. Troppen består av følgende spillere: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Tove Fagerli, Bente Kielland, Anne Ree, Marthe Midtlyng, Lene Høve Storholt, Hanne Forbord, Nadja Hestflått, Anne Kvam, Anja Søyseth, Gunhild Løkken, Karen Gunnesmo og Helene Høve Storholt.

Kampstart er kl 20:00. Glem heller ikke 14-årskampemn mellom Meldal og Rindal kl 18:30.

Sponsorer

Facebook