Går for nye poeng mot Ranheim torsdag

11.02.2014

Ranheim er motstander i 2. divisjonskampen i Meldalshallen torsdag. Et lag Meldal har slått tidligere denne sesongen. Jentene er sterk i troen på at det skal bli nye poeng hjemme i egen hall.

Ranheim ligger på 2.plass i divisjon. Men laget har hatt en motsatt formutvikling enn det Meldal har hatt. Trondheims-laget åpnet sesongen sterkt, men etter hvert har det variert mer. Etter at de ga fra seg sin beste spiller til Byåsen i januar, er laget betydelig svekket. Men; ikke tro at det blir lett for våre jenter på torsdag.

Det er fortsatt en knalltøff kamp for å slippe unna kvalifisering denne sesongen. Meldal må ha fire lag bak seg når siste kamp er spilt.

- Jentene har hatt jevn stigning i prestasjonsnivået gjennom hele sesongen. Spesielt er jeg imponert over evnen til å holde fokus på den oppgaven de skal løse. Selv om vi har vært hardt utsatt med skader og sykdom, har jentene fokusert på det de kan gjøre noe med. Nå har vi en god treningsperiode bak oss, og vi kan ikke legge skjul på at det har vært noen særdeles gode treninger de siste ukene. Ranheim skal få tøff kamp om poengene på torsdag, fastslår trener Asgeir Hatlen.

Sponsorer

Facebook