Full pott i Meldalshallen

17.11.2016

Mye folk på tribunene, stor idrettsglede og tre av tre mulige seire for Meldal HK. Det ble en svært artig håndballkveld i Meldalshallen torsdag. Og kvelden ble nok en bevis på at det jobbes godt i aldersbestemte klasser i klubben.

Det startet med en kamp for J14, der motstander var våre naboer fra Rindal. Våre jenter var gjestende fullstendig overlegne. Til slutt ble det seier 19-8.

- Jentene på dette laget gjør stadig fremskritt. De er ivrige, g de har alle forutsetninger for å bli bedre. Kan bli artig med denne gjengen utover vinteren, sier Meldal HK sin spillerutvikler Lisbeth Skjevdal.

Den andre kampen torsdag, var en kamp mellom Meldal og Leik i 11-årsserien. Og dette ble en god og jevn kamp. Hølondingene imponerte stort, mot våre jevnaldringer som vi vet har kommet langt med sine basisferdigheter. Meldal vant til slutt med to mål (10-8), men det var enda viktigere å se de ferdighetene som begge lags spillere innehar. Her var det mange talenter.

Kvelden ble avsluttet med en 16-årskamp. Motstander var Surnadal. Dette var sesongens første kamp for Meldal, og mange var spente på hvordan dette laget vil klare seg. Det ble en jevn første omgang, men etter hvilen tok Meldals-jentene fullstendig over. Det endte med solide 27-12.

- Det ble en god kveld for alle våre lag. Resultatene er ikke viktige i det hele tatt, men det er betryggende å se at det vi jobber med på trening bidrar til at ferdighetsnivået er minst like bra som hos spillerne vi møter. Det er en god treningskultur i gruppene våre, og derfor blir det fremgang, sier Lisbeth, som storgleder seg til fortsettelsen av sesongen. Allerede lørdag er det nye kamper i Meldalshallen. 

Sponsorer

Facebook