Flott innsats av våre lag på torsdag

15.01.2009

Av de tre kampene som ble spilt, ble det Meldalsseier bare i en. Men det var de to lagene våre som tapte som imponerte mest, og kanskje da spesielt J96 som gjorde en god 13-årskamp mot Kattem.

Til tross for torsdag kveld, og ekstrem kulde ute, det var mye folk som bivånet de tre kampene i Meldalshallen torsdag. Og det hele åpnet med lokaloppgjør i J14, der Meldal møtte lag nummer to på tabellen, Orkanger. Da lagene møttes i Orklahallen i høst vant Meldal med 20 mål. Kanskje trodde våre jenter at det skulle bli like lett også denne gangen. I alle fall var det en svært lite skjerpet gjeng som møtte til kamp. Selv om de ledet gjennom hele omgangen, fikk Orkanger være med i kampen. Hadde det ikke vært for flere gode redninger av Meldals keepere, ville det vært helt jevnt til pause. Hjemmelaget ledet 9-5, men vi har mistanke om at det ikke var så veldig mange godord å høre i garderoben fra trenerne Krokdal og Claussen i pausen.

Heldigvis bedret det seg noe i den siste omgangen. Nå var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne, og det ble etter hvert komfortabelt. Seieren endte på 24-12. Men jentene kan mye bedre enn det de viste i Meldalshallen torsdag.

For J14 skal mye gå galt om laget ikke er klar for sluttspillet i regionen. Der blir det helt annen motstand, men da vil nok konsentrasjonen være noe annet også.


Gode 12-åringer

I den andre kampen, var det våre 12-åringer som skulle i aksjon. De stiller et lag i 13-års serien, og motstander var Kattem, som har kun avgitt 2 poeng denne sesongen. Det var ventet at våre jenter skulle få det tøft, men det var i perioder vanskelig å se at det var ett års aldersforskjell på lagene. Meldasljentene la ned en kjempeinnsats, og spesielt i forsvar ga de Trondheims-laget store problemer. Nå ledet Kattem gjennom hele kampen, og vant helt fortjent med sifrene 8-14. Men dette var det beste 96-jentene noen gang har prestert. Det er tydelig at den matchingen laget har fått denne vinteren har gitt god fremgang. Vi er spent på fortsettelsen.


Årsbeste av J16

Torsdagens siste kamp var en kamp i J16, og det var Heimdal2 som var motstander. Bylaget var store favoritter, men også i denne kampen ga Meldalsjentene sine motstandere skikkelig kamp. Heimdal ledet 12-6 ved pause, men den siste omgangen endte uavgjort. På tavla stod det 21-27 når sluttsignalet gikk. Dermed er Heimdal enda tryggere plassert på tabelltoppen, men vårt 16-årslag gjorde absolutt årsbeste i denne kampen. Hadde man kommet bedre i gang med kampen, kunne utfallet blitt noe helt annet.

Sponsorer

Facebook