Fire kamper i Meldalshallen lørdag

27.02.2009

Lørdag spilles det fire kamper i Meldalshallen. Blant annet skal J14 forsøke å sikre seg billett til sesongens sluttspill. Motstander er lag nummer to på tabellen, Lundamo/Flå. Jenter født 1996 spiller to kamper, mens også J13 spiller en kamp.

For de som vil se spennende håndballkamper, er altså Meldalshallen stedet lørdag. Våre unge talenter skal vise seg frem, og så får vi se om de klarer å hamle opp med sine motstandere.

Første kamper er altså J14, som møter Lundamo/Flå. Meldal har ikke avgitt poeng i denne klassen så langt denne sesongen, og med seier lørdag er laget sikret plass i sluttspillet, der de beste lagene fra hele regionen møtes som avslutning på seriespillet.

J12, med jenter født 1996, skal spille to kamper lørdag. I likehet med J14, er også dette laget i en situasjon der de ikke har avgitt poeng denne sesongen. Motstander lørdag er Lundamo/Hovin og Lundamo/Hovin2.

J13 spiller mot Utleira hjemme i Meldalshallen lørdag. En vanskelig kamp, men våre jenter har hatt stor fremgang denne sesongen, og vil nok bite godt fra seg mot Trondheims-laget.

Første kamp lørdag er kl 12:00.

Sponsorer

Facebook