Fem-måls tap mot Ranheim

13.02.2014

Midtveis i andre omgang ledet Meldal 19-18 mot Ranheim i Meldalshallen torsdag. Men i kampens siste periode ble det stang ut, slik at Ranheim vant 27-22. Likevel mye bra fra våre jenter.

Det ble ingen poeng i hjemmemøtet mot Ranheim. Men det var faktisk ikke langt unna. Etter en katastrofalt dårlig start på kampen, kom jentene til hektene og tok over styringa. 9 baklengs på kampens første ti minutter ga gjestene et overtak. Men sakte men sikkert kom våre jenter inn i kampen, og var oppe på uavgjort ti minutter før pause. I omgangens siste periode sikret Ranheim seg en pauseledelse på tre mål.

I andre omgang starter Meldal med sin aller beste periode i kampen. Da er det for øvrig 4 spillere fra 18-årslaget på banen. Godt forsvarsspill la grunnlaget for at Meldal midtveis i omgangen ledet 19-18. Dessverre ble det en lang periode uten scoringer, der fem avslutninger på rad havnet i treverket. Den perioden benyttet Ranheim til å stikke fra og dermed ble kampen avgjort. Gjestene vant til slutt 27-22.

- Det må være lov til å si at vi leverer en god kamp. I perioder har vi full kontroll på Ranheim, men med så mange unge spillere vil prestasjonene variere. Likevel er det grunn til å være fornøyd med det vi viser frem på det beste også i denne kampen, sier trener Asgeir Hatlen.

Søndag er det ny hjemmekamp, når Malvik kommer på besøk i Meldalshallen. Håpet er at alle de som overvar torsdagens kamp er på plass igjen søndag. Malvik er nemlig et av lagene Meldal bør ha bak seg på tabellen.

KAMPFAKTA

Meldal - Ranheim 22-27 (12-15)

Utvisninger: ingen

Meldal: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Tove Fagerli (2), Bente Kielland, Anne Ree, Nadja Hestflått (4), Monica Gjersvold, Lene Høve Storholt (7), Regine Rikardsen (1), Anne Kvam (2), Anja Søyseth, Karen Gunnesmo (6), Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook