Etterlengtet opptur for seniorlaget

26.03.2017

Søndag ble det seier 31-20 over Volda2 da Meldalsjentene var på Sunnmøre i helga. Dermed kan plassen i 3. divisjon berges med seier hjemme mot Skaun neste helg. - Dette ble en etterlengtet opptur, fastslår trener Lisbeth Skjevdal.

Lørdagens kamp ble som ventet vanskelig, da serieleder Bergsøy stod på den andre banehalvdelen.Det ble overkjøring fra start til mål, selv om Meldalsjentene hevet seg utover i kampen.

Søndag var det imidlertid ny kamp, og da var det Volda2 som var vertskap. Og her ble det tidlig klart at våre jenter hang godt med. Jentene tok styring på kampen fra start, og fem måls ledelse til pause endte med seier 31-20.

- Jentene er så positive, og selv om det har vært en steintøff sesong der den ene spilleren etter den andre har forsvunnet for oss, har alle beholdt humøret. At vi da drar hjem fra Møre med to poeng, er smått fantastisk. Og det var helt klart fortjent, fastslår Lisbeth, som nå ser frem til neste søndags kamp mot Skaun. Da hjemme i Meldalshallen.

Tabellen i bunnen av 3. divisjon er nå nemlig rimelig spennende. Det er tre lag som alle kjemper for å unngå de to nederste plassene som gir nedrykk. Godøy har spilt ferdig, og blir stående med 12 poeng. Flå er på plassen bak, også de med 12 poeng. DFe har igjen Melhus/Gimse i sin siste kamp, og normalt bør Flå slite kraftig med å ta poeng i den kampen. Meldal ligger nå sist med 11 poeng. Med seier i siste kamp, er sjansen for å havne på trygg plass absolutt til stede. Det blir spennende i Meldalshallen på søndag, når Skaun er motstander. Kampstart er for øvrig klokken 16:30.

KAMPFAKTA

Bergsøy - Meldal 38-19 (20-7)

Utvisninger: Bergsøy 2x2 min, Meldal 5x2 min

Meldal: Tone Asbøll, Malin Solberg, Mari Skjevdal (1), Gunhild Løkken (5), Kine Høve Storholt (7), Berit Drugli (2), Sigrid Loe, Ingrid Tallerås, Elin Bjørnås Asbøll, Trine Lium Aas (1), Marthe Lium Aas (3) 


Volda2 - Meldal 20-31 (12-17)

Utvisninger: Volda 1x2min, Meldal 1x2 min

Meldal: Tone Asbøll, Malin Solberg, Mari Skjevdal (1), Gunhild Løkken (7), Kine Høve Storholt (7), Berit Drugli (4), Sigrid Loe (1), Ingrid Tallerås, Elin Bjørnås Asbøll, Trine Lium Aas (7), Marthe Lium Aas (4) 

Volda_MHK.JPG 

Jublende jenter etter seieren mot Volda2. 

Sponsorer

Facebook