Endelig ble skapet satt på plass!

12.02.2012

I 16-årsserien spilte Meldal2 to dårlige omganger mot Buvik/Skaun torsdag. Lørdag fortsatte de med dårlig innsats i den første omgangen. Men heldigvis våknet de og fikk satt skapet sikkelig på plass i den siste omgangen!

Meldal2 er ubeseiret i sin avdeling, mens Buvik/Skaun har tilgode å ta poeng. Da skal det være forskjell på lagene. Men etter å ha spilt fire omganger mot hverandre på to dager, var det kun i den siste omgangen klasseforskjellen på lagene ble synlig. Årsak; innsats!

I lørdagens kamp var det jevnt til midtveis i den første omgangen. Det skyldes at våre jenter var veldig tafatte i angrep. Likevel klarte de etter hvert å tilribe seg et visst grep om det, og ledet med seks mål. Men de fire siste målene i omgangen var det vertene Buvik/Skaun som sørget for. Dermed var ledelsen krympet til 12-10 ved pause.

Det behøver ikke være noen hemmelighet at jentene i pausen fikk rimelig klar beskjed om at prestasjonen deres så langt ikke hadde vært all verden. Om det var årsaken vites ikke, men det var et helt annet lag som kom på banen etter hvilen. Så og si alle dueller i forsvar ble vunnet, og dette dro de med seg framover på banen. Jentene begynte plutselig og true mot mål, og dermed ble det gode avslutningsmuligheter i alle angrepene.

Det er ikke en overdrivelse å si at det var klasseforskjell på lagene i den siste omgangen. Da vartet våre jenter opp med gode kombinasjoner. Forsvarsspillet ga mange kontringsmuligheter, og i og med at langpasningene satt helt perfekte ble det mange kontramål. Den siste omgangen ble vunnet med ti mål, og dermed endte det til slutt med seier 29-17.

Neste kamp for Meldal2 er allerede søndag. Da er det hjemme i Meldalshallen mot Nidelv.

Sponsorer

Facebook