Endelig ble det seier igjen!

24.01.2013

Etter å ha ligget under 8-15 midtveis i første omgang, kom jentene knallsterk tilbake og sikret seier 29-25 over NTNUI. Dermed fikk Meldal to viktige poeng i kampen for å overleve i 2. divisjon.

Det åpnet helt forferdelig i torsdagens kamp som ble spilt på Dragvoll. Meldal hang overhodet ikke sammen i forsvar. Avstanden mellom spillerne var så stor at NTNUI kunne spasere gjennom forsvaret. Fremover på banen ble det også gjort en rekke feil. Det tok ikke mange minuttene før hjemmelaget hadde en solid ledelse. Etter 18 minutters spill stod det 15-8 i favør NTNUI. Men så...

Trener Gry Haltvik la om til 5-1 i forsvar, og jentene fikk justert ned avstanden seg i mellom. Plutselig var det som en ny kamp. Da lagene gikk til pause var avstanden redusert til 13-16.

Jentene fortsatte like kompromistløst i forsvar etter hvilen, og fremover ble det scoret jevnt og trutt. Og etter ni minutter i andre omgang var Meldal opp i ledelsen for første gang på 21-20. En ledelse jentene aldri ga fra seg. Det ble aldri særlig hektisk, til det hadde våre jenter for god kontroll. Da sluttsignalet gikk var det stor jubel for seier 29-25.

Dermed to meget viktige poeng i kampen for å overleve i 2. divisjon.

- Alle spillerne skal ha honnør for stor innsats gjennom hele kampen. Og denne gang fikk vi betalt for gode prestasjoner. Selv etter en forferdelig åpning viser jentene at de har troen på egne ferdigheter. En liten forsvarsjustering, og vi viser at vi er et langt bedre lag enn NTNUI. Dette fortjente virkelig jentene, sa Gry etter kampen. Samtidig trakk hun frem Anne Ree som lagets beste, etter en kjempekamp i forsvar.

Ungdommen viste seg fram

Det var mange spillere som gjorde en god kamp, og Anne Ree er nevnt. Svært gledelig er det midlertid at de yngste virkelig stod frem. Først og fremst 17-åringen Anja Søyseth som stod på banen så og si hele kampen. Han gjorde ikke en eneste feil i forsvar, og bidro også veldig bra fremover. Honnør også til en annen 17-åring; Nadja Hestflått. Hun sliter veldig med en skade, men biter tennene sammen og gir svært viktige bidrag de minuttene hun er på banen. Hun scorer sine fem mål på enorm innsats.

KAMPFAKTA

NTNUI - Meldal 25-29 (13-16)

Utvisninger: NTNUI 2x2 min, Meldal 4x2 min

Meldal: Beate Skjenald, Tove Fagerli (3), Bente Kielland (1), Marthe Midtlyng (10), Anne Ree (3), Gro Anita Bolme, Hanne Forbord (2), Nadja Hestflått (5), Ann Siri Stokkli, Anja Søyseth (2), Karen Gunnesmo (2), Helene Høve Storholt (1)

Sponsorer

Facebook