Enda et stepp nærmere opprykk

16.02.2012

Foran en nærmest fullsatt Meldalshall vant Meldal 36-22 over Orkanger torsdag. Dermed mangler det bare to seire før opprykket til 2. divisjon er i boks.

Det ble en fortjent seier over Orkanger. Men det er vel egentlig bare det siste kvarteret av den første omgangen som får godkjent rent spillemessig. Før den tid holdt gjestene godt følge. Ettmålsledelsen økte til ni mål i det gode kvarteret.

Det største problemet var at det blr gjort mange feil fremover på banen, som jentene ble straffet for. Orkanger fikk mange kontringsmål. I angrep var det for mye ubesluttsomhet.

Nå gjorde trenerne etter hvert mange bytter, slik at det bvar nye kostellasjoner på banen. Det gjorde sitt til at det ble en del baklengsmål det siste timinuttet. Ledelsen var på over 20 mål i en periode, men det endte til slutt 36-22.

- Dette er ikke vår beste kamp for sesongen. Men vi gjør jobben. Med fullt fokus fremover skal vi ikke rote bort opprykket. Så får vi bruke resten av sesongen på å tenke fremover til en ny sesong. Vi er nok ikke på 2. divisjonsnivå enda, men vi har prestert langt bedre enn forventet denne sesongen. Fremgangen vil fortsette, så vi blir nok bedre til neste sesong også, sier trener Gry Haltvik, som gleder seg til opprykket er et faktum.

Hovedsponsor Meldal Sparebank kåret Vera Bekken til banens beste spiller. Hun ble også toppscorer med sine 14 mål.

KAMPFAKTA

Meldal - Orkanger 36-22 (21-12)

Utvisninger: Meldal 1x2 min, Orkanger 2x2 min

Meldal: Emilie Wiger, Helga Stene, Tove Fagerli (6), Ane Vasskog (3), Anne Ree (3), Vera Bekken (14), Marthe Høsøien, Nadja Hestflått (3), Birgitte Bremnes, Anja Søyseth (1), Karen Gunnesmo (6)

Sponsorer

Facebook