En seier og ett tap for 16-åringene i Molde

27.10.2012

Det ble tap 17-19 mot Molde2/Rival i lørdagens første kamp, men 16-åringene sørget for klar seier 22-14 mot Molde senere på ettermiddagen. Dermed to nye poeng i 1. divisjon J16.

Det åpnet svært så bra i lørdagens første kamp. Jentene fortsatt det gode forsdvarsspillet fra kampen mot Levanger, og det førte til at Meldal ledet 11-7 ved pause. Etter hvilen ble det imidlertid for mange feil igjen. For lite tempo i angrep førte til feil med kontringer imot. Tre straffebom ble også avgjørende for at det til slutt ble tap 17-19.

Molde har to lag i 1. divisjon. Molde2/Rival, som Meldal tapte mot, består av bare 15-åringer. Det andre laget er bare siste års 16-årsspillere. Mot de ble det altså seier for jentene våre. Ledelse 11-7 til pause økte til 22-14 da sluttsignalet gikk. Et godt gjennomført kamp med andre ord, der forsvarsspillet nok en gang er det som gjør forskjellen på lagene.

- Målet i 1. divisjon er å beholde plassen til serieperiode 2, som spilles etter jul. Det har vi nå lagt grunnlaget for med blant annet de to poengene vi tar med oss fra Molde. Vi sliter fortsatt litt mot de beste, men klarer oss bra mot de nestbeste. Nå gjelder det bare å nullstille slik at vi kan få med oss nok en seier i helga. Søndag møter vi nemlig Strindheim på bortebane, sier trener Øystein Claussen.

Sponsorer

Facebook