En flott årsavslutning i Meldalshallen

20.12.2008

Seks kamper ble gjennomført i Meldalshallen lørdag. Og til tross for juleinnspurt var det stor stemning gjennom hele dagen. At fire av kampene endte med hjemmeseier, la heller ingen demper på stemningen.

God JulDagen startet med kamp for vårt yngste lag i seriespillet, nemlig J10. De spilte lokaloppgjør mot Orkdal, og det ble seier 4-1. Laget ga klare bevis på at de har gjort store fremskritt i løpet av høsten. De blir spennende og følge videre i tiden som kommer.

Den andre kampen var 12-årskamp. Det var våre 11-åringer som møtte Orkdal/Svorkmo. Her ble motstanden litt for tøff for Meldalsjentene, men de gjorde en iherdig innsats og det var ikke mye som skulle til før det hadde blitt enda jevnere. Jentene ga gjestene kamp helt inn, men det var fullt fortjent at bortelaget vant 14-9.

Så var det det eldste 12-årslaget sin tur. Surnadal var motstander i den kampen. Våre jenter var ikke helt med i den første omgangen, og det var derfor helt jevnt til pause. Men etter hvilen ble det klasseforskjell på lagene. Da viste jentene hvorfor de ikke har avgitt poeng så langt denne sesongen. Og på tavla stod det 16-5 i favør Meldal når sluttsignalet lød.

Deretter var det vårt 15-årslag som skulle i ilden. Motstander var Strindheim, og også her ble det tidlig klart hvem som var det beste laget. Nå klarte de ikke å riste av seg gjestene helt før mot slutten, og når sant skal sies så har nok Meldalslaget gjort bedre kamper denne sesongen. Men artig at flere yngre spillere fikk slippe til, og de bidro til at det ble seier 19-13.

Dagens andre tap kom i fjerdedivisjonskampen. Vårt andrelag møtte Sjetne, og her ble det etter hvert svært stygge sifre. Sjetne har jo et historisk sus over seg i norsk damehåndball, og selv om det ikke var et stjernespekket lag som kom til Meldalshallen, var det mer enn nok til å vinne stort over våre jenter. Seieren til Sjetne ble til slutt på 41-13!

Årets siste kamp i Meldalshallen var en 16-årskamp, og motstander var Rindals/Troll. Begge lag har slitt med poengfangsten denne høsten, men Meldalsjentene var klart bedre enn rindalingene, og sikret seg seier med 28-23.

Dermed var nok et håndballår avsluttet i Meldalshallen. Et utall av kamper er gjennomført, og heldigvis er det ikke lenge til vi er i gang igjen. Men nå er det juleferie, og vi ønsker alle våre håndballvenner en riktig God Jul.

Sponsorer

Facebook