Dette er håndballframtida vår!

28.03.2012

Se nøye på gjengen på dette bildet. Dette er 7 og 8 åringer, som allerede er å regne som fullbefarne håndballspillere. Dette er framtida for Meldal Håndballklubb!

Selv om det nærmer seg påske, var det stort oppmøte på trening da 7 og 8 åringene hadde sin siste trening for sesongen på onsdag. Og dette er en gjeng håndballpublikummet kommer til å bli godt kjent med i årene som kommer.

Vi har tidligere denne sesongen skrevet om de meget talentfulle 9 og 10 åringene vi er så heldige å ha i klubben. Like imponerende er det å stifte nærmere bekjentskap på de som er enda yngre. For et par uker siden deltok denne gjengen i ei turnering i Orklahallen. Der kunne alle som var til stede registrere at dette er unger som har kommet løangt som håndballspillere. Ferdighetene er virkelig gode. Noe kan nok tilskrives trener Kjersti Mogseth, men aller mest er ungene selv som gjennom iver og godt treningsoppmøte har tilegnet seg gode ferdigheter. Vi gleder oss allerede til neste sesong, når disse skal i aksjon igjen. Kanskje kommer det da enda flere som har lyst til å være med på håndball.

 J7_8_2.JPG

Sponsorer

Facebook