Det nærmer seg seriefinalen

06.02.2012

Skal det lykkes trener Gry Haltvik å ta Meldal opp til 2. divisjon allerede i første forsøk? Svaret kan komme allerede lørdag. Med seier mot Melhus/Gimse er det kun teori som kan ta fra Meldal opprykket.

Det gjenstår seks kamper i årets 3. divisjon for Meldals del. Laget leder med to poeng på Melhus/Gimse, men de har en kamp mer spilt. Med seier mot nettopp Melhus/Gimse nå på lørdag, vil avstanden være fire poeng. Da kan Melhus/Gimse maks få 33 poeng. Dermed vil Meldal være seriemester med seier i kun to av de fem siste kampene. Men det er altså forutsatt seier mot Melhus/Gimse. Kampen spilles borte, og dette blir årets vanskeligste oppgave for jentene.

Så er det da også slik at selv med tap, kan det bli opprykk. Men da må trolig alle de fem siste kampene vinnes. Lørdagens kamp er rimelig avgjørende, med andre ord.

Det vil være en fjær i hatten for trenerne Gry Haltvik og Øystein Claussen om det blir opprykk denne sesongen. Meldal mønstret et svært ungt lag foran denne sesongen. Seks 16-åringer har vært fast inventar på laget i hele vinter, og de andre er ikke som veteraner å regne de heller. Likevel har jentene tatt nivået, og utviklet seg mye gjennom sesongen. Lørdag kan jentene ta et langt steg mot å bli 2. divisjonspillere.

Kampen i Melhushallen starter kl 17:00.

Sponsorer

Facebook