Det går mot en spennende håndballsesong

31.07.2012

Til tross for at vi fortsatt er i juli måned, kan vi allerede fastslå at Meldal HK går inn mot en sesong som blir spennende på mange måter. Seniorlaget er i 2. divisjon, og klubben har innledet et omfattende samarbeid med Orkanger.

Håndballen i Meldal har så smått begynt å rulle igjen. Og selv om det er lenge til alvoret tar til, er det ingen tvil om vi går mot en svært spennende sesong. Det er på dette tidspunktet faktisk mange spenningsmomenter.

Seniorlaget har rykket opp til 2. divisjon. Per definisjon betyr det at det drives toppidrett innen lagidrett i Meldal. Ikke sikkert alle helt forstår rekkevidden av dette. En liten klubb som Meldal er altså med i en begrenset gruppe klubber som spiller på de tre øverste nivåene i norsk kvinnehåndball. Når vi så vet hvilken status norsk kvinnehåndball har internasjonalt, sier det kanskje enda mer om hva dette innebærer.

At laget skal spille på dete er selvsagt en utfordring. Nå ser det ut til at spillertroppen blir en del forsterket fra i fjor, selv om lagets suverene toppscorer Vera Bekken har meldt overgang til Sverresborg. A-troppen er ikke helt klar enda, men det ser ut til at det kommer inn den rutinen som sårt manglet. I løpet av de neste to ukene er nok troppen mer eller mindre klar.

Spennende samarbeid

Etter å ha samarbeidet med Frøya i to sesonger, har nå Orkanger kommet inn som samarbeidspartrner med Meldal. Og det i et samarbeid som allerede fra denne sesongen av er svært omfattende. Det er inngått Partner-samarbeid for senior og J16, mens klubbene også stiller felles lag i 18-årsserien.

Samartbeidet på senior innebærer at alle spillerne som står i Orkanger også er spilleberettiget for Meldal. På samme måte vil det bli tatt grep slik at Meldal-spillere kan ha anledning til å spille for Orkanger i 3. divisjon. På den måten kan vi nå tilby et veldig godt sportslig tilbud til alle spillerne.

Et annet spennende samarbeid er selvsagt 16-årslaget. Her skal et felles lag prøve å kvalifisere seg både til 1. divisjon J16 og til den nasjonale BRING-serien.

Sponsorer

Facebook