Det blir Håndballgalla den 4. mai!

26.04.2013

Programmet for Sesongavslutningen den 4. mai er nærmest klart; alle spillere, foreldre, trenere og andre som er glade i håndball bør sette av kvelden for å overvære det som med rette kan benevnes som Håndballgalla!

Det er aller første gang at Meldal Håndballklubb inviterer til storstilt avslutningsfest for alle spillerne, uansett alder. Fotballklubben har vært langt flinkere enn oss på dette. Men nå tar altså Meldal HK grep.

Lørdag 4. mai er det sesongavslutning i Idrettsbygget på Løkken. Alle spillere, uansett alder er selvsagt invitert. Likeså foreldre, alle tillitsvalgte og ikke minst vårt trofaste publikum som så absolutt er en del av håndballfamilien.

Kvelden blir delt i to. Første del, som starter kl 18:00, er for alle. Her vil alle spillerne bli gjort stas på, det blir underholdning, utdeling av en del utmerkelser, og selvsagt blir det mat. Ekte Meldals-Sodd! Senere på kvelden, sånn rundt kl 21:00, tar så den tradisjonelle håndball-festen over. Det er nok for et noe mer voksent publikum!

Vi er beæret med mye fint besøk under avslutninga. Meldals ordfører Are Hilstad kommer med en hilsen fra kommunen. Klubbens Generalsponsor Meldal Sparebank vil også si noen ord. Ellers blir det spennende å høre hva Kai Selbæk har å berette. Han har vært en vesentlig bidragsyter til at Norge de siste årene har vært verdens beste langrenssnasjon. Som smører for verdens beste skiløpere, har han opplevd mye de siste årene. Noen av sine opplevelser vil han dele med håndballfamilien i Meldal.

Kai_S.jpg

Kai Selbæk har mye å fortelle fra skimiljøet.

I Meldal HK er det mange med ulike talenter. Det gjelder både blant dagens aktive og tidligere aktive. Vibecke Ree har sagt ja til å synge. Hun har med seg Ole Østhus. Så vil tiden vise om det blir flere bidrag fra scenen.

Påmelding til Håndballavslutninga skjer til følgende e-post: jonis@meldalhk.no, eller på mobil 959 62 680. Likeså kan påmelding gjøres til Kjersti Mogset på hennes Facebook-side. Prisen for barn er kr 75,- og for voksne er prisen kr 125,-. Man må være passert konfirmasjonsalder for å delta på festen utover kvelden. Frist for påmelding er 1. mai.


Sponsorer

Facebook