Det blir en sesong med stor aktivitet

14.08.2013

Det nærmer seg ny håndballsesong, og vi kan fastslå at det blir stor aktivitet i Meldal Håndballklubb i den kommende sesongen også. Les videre og du ser hvilke lag vi stiller med.

Vi presenterer her de ulike årskullene, og hvilken aktiviteter som ligger foran. Dessverre går vi inn i nok en sesong uten at vi har guttelag i klubben. Her har vi en jobb å gjøre!

Det bør også nevnes at Meldal har tre påmeldte dommere til den kommende sesongen. De tre dømte også en god del i forrige sesong, og det er svært gledelig at klubben er i ferd med å skape et miljø for dommere. Målet er at det i løpet av høsten/vinteren blir arrangert et nytt kurs for unge dommere.

Jenter 10

Meldal har meldt på to lag 10-års serien. Begge lagene spiller i samme avdeling, slik at det blir mange dobbeltkamper. Nå er det dessverre litt få lag i denne avdelingen, slik at vi må spe å med turneringer utover sesongen for at det skal bli stor nok aktivitet for denne gjengen. Det er tross alt det å spille kamper som er artig! I denne årsklassen er det lagt opp til en trening per uke.

Jenter 12

I 12-årsklassen har jentene havnet i en stor avdeling. Det er hele 12 lag, så her blir det mer enn nok kamper. Det blir ikke så lange turer, men både Frøya og Hitra har lag i denne avdelinga. Dette er jenter som hevdet seg veldig godt i forrige sesong, så det blir spennende å se om jentene fortsetter fremgangen. Planen er at jentene skal trene to ganer per uke, og første trening blir trolig allerede i neste uke.

Jenter 14

Vi har ikke mang spillere i denne årsgruppa, men jentene har allerede kommet godt i gang med treningene. Det skal ikke legges for store forventninger på jentene, men det ryktes at god trening både før ferien og nå i august allerede har gitt resultater. Dette blir også et spennende lag og følge utover sesongen. I serien er det lag fra øyregionen, naboklubbene samt Gauldalen.

Jenter 16

Meldal har levert gode resultater i denne årsklassen i mange år. Nå er det opp til 97-ågangen og vise at de holder fast på tradisjonen. Jentene er påmeldt kvalifisering til Regionserien. Kvalifiseringa er om halvannen uke, og motstandere er Molde, Heimdal og Nidelv. De to beste lagene spiller Regionserie. Uansett blir det en god kamparena for dette laget. Jentene er ikke så mange, så de må ha hjelp fra 14-årslaget utover sesongen.

I tillegg til eget seriespill, har vi også et samarbeid med Orkanger og Lensvik der vi sammen skal forsøke å kvalifisere et lag til den landsomfattende BRING-serien. Det blir tøft, men det blir spennende og følge jentene. I BRING, er det Orkanger som er ansvarlig for laget.

Jenter 18

Endelig har vi eget 18-årslag i klubben igjen. Og mye tyder på at vi har et lag som kommer til å bite godt fra seg De vant tross alt TrondheimsCupen like før ferien.

Det store målet for sesongen er å kvalifisere seg for Landsserien. Der er det kun plass til de 16 beste lagene i landet, så det er vanskelig nåløye. I tillegg skal jentene spille i lokal serie, med lag fra Trøndelag.

Senior

Vi har i år to seniorlag. Et i 2. divisjon, og et i 4. divisjon. Målet for sesongen er helt klart; vi skal bli bedre enn i fjor i 2. divisjon, og vi skal rykke opp til 3. divisjon med vårt 2.lag. Det er to tøffe oppgaver, men jentene er godt i gang med treningene. Stemningen i gruppa er god, til tross for at den tiltenkte treneren plutselig forsvant. Seniorlaget åpner sesongen allerede 22. august, da det er cupkamp mot Orkanger i Orklahallen.

 Jubel_kvalik.JPG

Blir det nye jubelscener i den kommende sesongen?

Sponsorer

Facebook