Det ble tap også mot Melhus/Gimse

07.09.2008

I den tredje kampen i Gjensidige Cup, ble det søndag tap 13-17 mot Melhus/Gimse. Det etter å ha styrt kampen til et godt stykke ut i andre omgang. Fortsatt er det angrepsspillet som er problemet.

I søndagens kamp mot Melhus/Gimse ledet Meldal 9-7 ved pause. Det etter å ha spilt svært bra i forsvar, og tidvis brukbart i angrep. Men i andre omgang stokket de seg helt i angrep. Pasningsfeilene florerte, og når man først kom seg til avslutning gjorde svake avslutninger sitt til at det ikke ble scoring.

- Vi er ikke bekymret etter de tre kampene i helga, men det er klart vi har en del å jobbe med frem til seriestarten. Nå var det tidvis brukbart forsvarsspill i helga. Det skal vi ta med oss videre. Vi må da prioritere og jobbe med angrepstrening. Relasjonene mellom spillerne sitter ikke. Samtidig som vi har en alt for høy feilprosent. Vi skal nå trene godt i den kommende uken, så får vi en siste test når vi møter Utleira i neste uke igjen. Uansett har vi nå fått forståelse av at det er et annet nivå som møter oss i andredivisjon, sier trener Øystein Claussen.

Sponsorer

Facebook