Det ble for tøft for seniorene

01.10.2021

Det ble tap 20-32 i første seriekamp mot favoritten Melhus torsdag kveld. Likevel er morsom kamp, og mest gledelig med masse folk på tribunen.

Melhus er et hardtsatsende lag, bestående av en rekke talentfulle unge spillere. De har klar ambisjon om å rykke oppover i seriesystemet, og etter torsdagens kamp er det bare å fastslå at det er vanskelig å skjønne hvem som skal hindre de det.

For Meldal ble det et dårlig resultat, men likevel en fin opplevelse. Som kaptein Anne Ree sa; det er morsomt å spille mot lag som er litt bedre enn oss. Da har vi noe å strekke oss etter.

Trener Listebth Skjevdal hang heller ikke med hodet etter kampen:

- Det ble tøft, og vi ble hardt straffet for de feilene vi gjorde i angrep. Men spesielt de første tjue minuttene i andre omgang synes jeg vi var gode. Da holdt vi nivået. Så er vi nok litt dårligere trent enn Melhus, og blir da mot slutten straffet igjen for våre feil. Artig å se at de unge jentene våre kommer inn i kampen og tar ansvar. Jeg er sikker på at vi skal få mye moro med dette laget utover sesongen.

PS: I en J16 kamp tidligere på kvelden vant Meldal 25-18. En god prestasjon, og et godt resultat for våre jenter. 

 

KAMPFAKTA

Meldal - Melhus 20-32 (9-17)

Meldal: Helga Stene, Guro Søyseth, Linda Stenvik, Anne Ree (3), Tove Fagerli (4), Edel Bruholt (1), Berit Drugli (2), Karen Gunnesmo (4), Kristin Mogseth (2), Silje Løseth (2), Maren Granheim (1), Trine Bysting(1), Emilie Hansen, Andreas Hilstad, Maria Holstad, Marthe Hansen Tallerås

Sponsorer

Facebook