Det ble en \\"Supersøndag\\" i Meldalshallen

12.02.2012

Søndag ble det spilt i alt ni kamper. Mange gode prestasjoner, både av hjemmelag og bortelag, mye folk på tribunene og mest leik og moro. Av våre lag imponerte nok guttelaget i 12-årsklassen, og vårt yngste 16-årslag aller mest.

Det ble en lang søndag i Meldalhallen. Første kamp startet 11:00 og siste mål var ikke scoret før klokka nærmet seg halv åtte på kvelden. Her gir vi et lite tilbakeblikk, kamp for kamp.

Revansjerte seg

Søndagen startet med kamp i J16, der amarbeidslaget mellom Meldal og Frøya møtte Langevåg fra Sunnmøre. Etter torsdagens forsmedlige tap mot Kattem, var det lit spenning knyttet til om jentene ville heve seg. Og vi kan fastslå at kampen mot Langevåg ble en slags revansje. Jentene var på hugget, og ledelse 15-6 ved pause ble til 32-10 ved kampslutt. I den andre omgangen fikk vi se mange lekne og lekre scoringer. Et publikumsfrieri som ble satt pris på fra tribunen.

Neste oppgave for dette laget er neste runde i BRING. Den spilles i Moss, og det er om to uker.

Mye glede å registrere

Våre to 10-årslag spilte to kamper hver søndag. Alle kampene var mot Frøya, og og alle kampene endte med tap. Men jentene på begge lag visste stor innsats, og det er fremgang å spore hver gang jentene stiller til kamp. Og det aller beste er at vi viser at de har det artig når de spiller kamper.

Det yngste laget (9 år) tapte begge sine kamper klart. Mot det eldste Frøya-laget ble et hele 1-18, mens det mot de jevnaldrende ble tap 7-16. Likevel godkjent innsats av jentene.

Det eldste 10-årslaget, gjorde for så vidt to gode kamper. I den første kampen ble det to-målstap etter at det var uavgjort midtveis. Dette var mot 9-åringene fra Frøya, som vant 12-10.

Mot de jevnaldrende frøyværingene ble det på mange måter en jevnere kamp. Også her var det uanvgjort ved pause, men det ble til slutt tap 8-11 for Meldals-jentene. I denne kampen var det imidlertid lite som skulle til før resultatet bikket en annen vei.

Gutta imponerte

Det laget som kanskje imponerte eller mest søndag, var klubbens eneste guttelag. De spiller i 12-årsklassen, og også for de var Frøya motstander. I den første omgangen sprudlet guttene mer enn noen gang før. De spilte skikkelig god håndball, med gode kombinasjoner som ga gode avslutningsmuligheter i alle angrep. En del avslutninger gikk stand ut, men det forhindret ikke at guttene ledet 10-4 ved pause.

Etter hvilen ble det jevnere. Det skyldtes mest at våre gutter ble slitne. De hadde ingen innbyttere, så alle måtte stå på banen gjennom hele kampen. Nå klarte ikken gjestene å hente inn noe av ledelsen, og det endte med seier 19-12. Vi gledr oss til å se dette laget igjen!

Slitsom dag for J12

Vårt 12-årslag i jenteklassen, hadde ingen god dag i Meldalshallen. I den første kampen møtte de Lundamo/Flå/Hovin2, og dette er et lag jentene burde ha vunnet over. Så skjedde ikke. Etter å ha ledet ved pause, var det lite som stemte etter hvilen. Og det var dagen da alt gikk imot. Gjestene vant til slutt 10-9 etter å ha scoret sitt siste mål 1 sekund før full tid.

Bedre gikk det ikke mot det beste laget fra Lundamo/Flå/Hovin. Det var et bunnsolid 12-årslag, og her hang ikke våre jenter med. Gjestene ligger helt i toppen i serien, og de vant til slutt 5-18. Trøsten for våre jenter er at det ble enda større tap da lagene møttes i fjor høst. Vi er helt sikre på at 12-åringene kommer sterkere tilbake allerede ved neste anledning.

Framgangen fortsetter

Et lag som har prestert veldig bra denne helga, er vårt yngste lag i J16. Søndag var Heimdal motstander, og dette ble aldri spennende. Vi stiller med et lag med tre 15-åringer og resten 14-åringer. Likevel blir det stor forskjell på lagene. Meldals-jentene er bunnsolide i forsvar, har en meget god keeper og når de i tillegg begynner å utfordre i angrep blir det mye bra. Ledelse 13-6 ved pause ble til hele 25-10 ved full tid. Dermed har dette laget fem av fem seire i denne avdelinga.

Sponsorer

Facebook