Deltar med 2 lag i TrønderEnergi Cup

27.08.2013

Til helga er det TrønderEnergi Cup, og Meldal deltar både med seniorlaget og J18. - Dette blir en fin anledning til å sett hvor vi står med begge lagene, sier hovedtrener for 18-åringene, Asgeir Hatlen.

Seniorlaget får virkelig prøvd seg til helgen. De har havnet i gruppe med NTNUI, som skal være overkommelig, men langt tøffere blir det mot Sverresborg og Utleira. Førstnevnte rykket ned fra 1. divisjon sist sesong, mens Utleira nevnes blant topplagene i 1. divisjon i kommende sesong.

Vårt 18-årslag skal neste helg ut i kvalifisering for Landsserien. Det blir derfor nyttig å få tøff motstand denne helgen. Byåsen, Malvik og ikke minst Utleira sørger for god motstand.

- Begge lagene får virkelig kjørt seg disse dagene. Skal bli artig å se hvor vi står. Seniorene startet godt i cupkampen mot Orkanger, men her får vi nok langt tøffere motstand. Når det gjelder 18-åringene visste de gode takter i treningskampen mot Sverresborg (seier 35-13). Men også her blir det tøffere  motstand i TrønderEnergi Cup. Regner med at jentene tar den utfordringen også, sier Asgeir.

Sponsorer

Facebook