Dårlig avslutning på hjemmesesongen

02.03.2008

Årets siste hjemmekamp i tredjedivisjon ble en trist affære. Kristiansund vant kampen helt fortjent 24-16, og det var en skuffet gjeng Meldals-jenter som gikk i garderoben etter kampen.

Det åpnet bra hjemme mot Kristiansund lørdag. Meldal ledet de første ti minuttene, men mot slutten av omgangen dro gjestene fra, og ledet med fem mål til pause. I den andre omgangen ble det ikke stort bedre, og det var ingen ting å si på at Kristiansund til slutt vant 24-16.

- En lang sesong er over. Etter at opprykket var sikret, har vi prestert dårlig. Det hører da også med til historien at vi har trent dårlig, der vi blant annet tok helt fri i vinterferien. Dette fordi at vi utpå våren skal starte oppkjøringen til neste sesong, sier trener Øystein Clausen, som likevel er skuffet over de to siste hjemmekampene. - Det er for dårlig at vi ikke vil nok. Flere av spillerne jobber nå får dårlig, og det gjøres veldig mange personlige feil. Da vinner vi ikke kampene mot lag som er fokusert på å vinne.

For Meldal gjenstår det nå en kamp, nemlig borte mot Træff 2 på lørdag. Deretter blir det en pause på noen uker, før man etter påske setter i gang oppkjøringen mot en ny sesong.

Meldal - Kristiansund 16-24 (9-14)
16 - 24Meldal: Marit Selnes, Tone Asbøll, Marit Storås, Yngvild Berg, Sigrid Loe, Anne Ree (5), Jenny Stokkli, Anne Kvam, Vibeke Sommervold, Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook