Da starter den virkelige jakten på opprykk

14.02.2012

Tre seire unna 2. divisjon. Det er realiteten når Orkanger kommer til Meldalshallen torsdag. Et vanskelig lokaloppgjør, der seier vil være et langt steg mot opprykk. Vi garanterer spenning, og ikke bli overrasket om det blir mye folk i hallen!

Ingen i Meldal HK snakket om opprykk for seniorlaget før sesongen tok til. Trenerne Gry Haltvik og Øystein Claussen fikk utlevert en gjeng med 16-åringer iblandet fire "rutinerte" 23-åringer. Ikke mye tilsa topplassering. Men helt fra starten av ga jentene klar beskjed om at de ikke eide respekt for sine motstandere.

- Vi har sagt det før; vi er overrasket over hvor raskt jentene har tatt nivået. Seks 16-åringer har vært fast inventar gjennom sesongen, likevel har vi altså prestert så bra som vi har gjort. Og nå er det klart at vi har veldig lyst på det opprykket som ligger så nært oss, sier Øystein, som i likhet med alle spillerne gleder seg til torsdagens lokaloppgjør.

Skulle det være noen som har snev av mistanke om at noen i Meldal HK tar lett på torsdagens kamp, så må de umiddelbart tro om igjen. Orkanger har levert mange gode kamper denne sesongen, og tapte med knepne to mål mot Melhus/Gimse for en uke siden. Og dessverre for våre jenter; Orkanger har intet å tape, bare alt å vinne i denne kampen. De er helt sikkert revansjelystne etter at Meldal vant høstens oppgjør hele 30-15.

Meldal stiller et skadefritt lag torsdag. Så blir det spennende å se om det holder til å sikre seg den ene av de tre seire som krteves for å sikre opprykket.

PS! Kl 18:00 samme kveld spiller vårt 14-årslag mot Nidelv, også et i Meldalshallen.

Sponsorer

Facebook