Da er dagen på Frøya over

18.01.2009

Med J97 sitt tredje tap for dagen, er dagen i Frøyhallen kommet til veis ende. Kun J16 drar hjem med seier, men vi har likevel hatt en fin dag ute i havgapet. Her kan du lese mer om kampene og hvordan dagen har forløpt.

I dagens siste kamp tapte J97 med tre mål mot Frøya. Meldal ledet med ett mål til pause, men hjemmelaget var sterkest i andre omgang og vant til slutt 14-11.

J16 vant sin kamp 29-11 mot Frøya. Kun i starten var det noenlunde jevnt, men etter hvert ble det kun snakk om hvor stor seieren skulle bli. Det var klasseforskjell på lagene, noe sluttresultatet også sier alt om.

J97 tapte også sin andre kamp for dagen, denne gang med sifrene 4-22. Lagene de har spilt mot så langt har vært året eldre, men i siste kamp møter de jevnaldrende.

Fjerdedivisjonslaget åpnet med sin beste omgang for sesongen, men tapte til slutt klart mot Fjellværøy/Frøya. Ved pause ledet hjemmelaget 7-5, etter at Meldal var gode i forsvar. Kreftene tok nok slutt, for til slutt vant hjemmelaget 19-10. Klikk Les mer for kamprapport fra alle søndagens kamper på Frøya.

J97 tapte sin første kamp hele 23-2, men det var helt som ventet siden Frøya 3 er det klart beste laget i avdelingen.Jentene skal spille to kamper til og har gode forhåpninger om bedre resultater senere på dagen.

Litt før klokken 11 søndag ankom bussen med meldalinger Frøya. Våre lag skal spille ikke mindre enn 5 kamper her i løpet av dagen. Følg med, så skal vi komme med oppdateringer. Første kamp sFrøyaøyapilles kl 12:00.

Vi kom i god tid før første kamp på Frøya. Men frøværingene er tidlig oppe, så hallen var åpnet slik at alle kunne innta noe føde.Publ_Fr__ya.JPG

Også i Frøyahallen er det Meldalspublikummet som dominerer.


Sponsorer

Facebook