Cup-kamp mot Orkanger på torsdag

21.08.2013

Torsdag kveld innleder Meldal håndballsesongen med 1. runde NM mot Orkanger i Orklahallen. Dette blir den første testen på om jentene er i rute foran den kommende sesongen i 2. divisjon.

Når Meldal melder seg på i NM, er det for å få verdifull matching i innledningen av sesongen. Å spille obligatoriske kamper er langt bedre enn all verdens treningskamper. Derfor er NM-kampene et ledd i oppkjøringa foran seriespillet.

Å møte Orkanger i cup-kamp, er midt i blinken for Meldal. Vi vet dette blir en tøff kamp, der vertene har ingen ting å tape. Det er Meldal som hører hjemme en divisjon høyere, og som dermed er favoritter. Heldigvis er spillerne fullstendig klar over at her må det full innsats til for å vinne kampen.

Kampen i Orklahallen torsdag, handler også om retten til å få flere NM-kamper. Vinneren møter enten Heimdal eller Charlottenlund i neste runde. Og; skulle det bli seier i andre runde er det Byåsen som er motstander i tredje-runden. Men det er langt fram. Vi har nesten alle spillerne inntakte til torsdagens kamp. Keeper Beate Skjenald er langtidsskadd, mens Lene Høve Storholt ikke er kampklar før til neste helg. Utover det, er det en topp motivert gjeng som entrer parketten i Orklahallen torsdag. Kampstart er klokken 19:45.

Sponsorer

Facebook